Palvelumme

Tarjoamme räätälöityjä rakennuspalveluita yksityisille ja yrityksille Kymenlaakson alueella, pääsääntöisesti Kotka-Pyhtään alueella.

Palvelut

Uudisrakennukset

Toteutamme kaikki uudisrakennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käytössämme on laaja alihankkija verkosto joten voimme toteuttaa urakat maatöistä muuttovalmiiksi. 

Kylpyhuone ja saunaremontit

Olemme sertifioitu vedeneristys toimija (Eurofins-sertifikaatti) ja hallussamme on aina uusimmat ja nykyaikaiset tiedot ja toimintatavat, sekä kouluttaudumme jatkuvasti tarjotaksemme parhaan lopputuloksen asiakkailemme.

Kattoremontit

Pystymme tekemään yleisimmät profiilipeltikatot (Ruukki ja Weckman), tiivissaumakatot (huopa) ja palahuopakatot. Myös kattoturvatuotteiden asennukset.

Ulkovuoriremontit ja maalaus

Toteutamme kaikki ulkovuoriremontit. Ensisijainen toimintatapamme on purkaa aina vanha laudoitus pois ja uusi tilalle. Asennamme myös vinyyliverhouksia.

Perustustyöt

Betonisokkelin raudoitus- ja valutyöt meidän omilla muoteilla. Harkkoperustukset tai pilariperustukset. Myös maatyöt yhteistyökumppanin avulla.

Terassit

Toteutamme myös vaativimmatkin terassiratkaisut esim. pilariperustukset epätasaiselle maastolle tai kallion päälle rakentaminen. Katso lisää kohdasta ¨työmme.

Huom. kauttamme myös keittiöremontit, ovi- ja ikkunaremontit ja kaikki lisäeristystyöt mm. vanhan purun- eristeen imuroinnit lattioista, seinistä ja katosta ja uuden villan puhallukset/asennukset.