Tietoa meistä

Keskitymme laatuun

Tulipa siitä hieno! on lausahdus ja syymme miksi toimimme tällä suurella rakentamisen alalla sillä mikään ei ole parempi tunne kuin olla ylpeä omasta kädenjäljestä ja laajasta ammattitaidosta.


Ajatus rakennusyrittäjyydestä lähti siitä kun rakensin perheelleni talon ''Pitkästä Tavarasta'' alusta-loppuun ja huomasin tykkääväni näistä haastavista ajoista rakentamisen parissa. Nyt yrittäjyyttä jo muutama vuosi takana joka on tuonut vahvan luottamuksen omaan osaamiseeni.

Nykyään tämmöinen pitkästä rakentamisen tapa on vähentynyt, kun talotehtailta pystytään verkkokaupasta tilaamaan talo, mutta kuitenkin talo jonka rakennat ammattimaisen kirvesmiehen kanssa opettaa sinuakin sen verran että selviät vaikka autotallin rakentamisesta yksin. Oppien lisäksi säästät omalla panoksellasi, joten ehkäpä pitkästä rakentaminen voi olla juuri sinun valintasi.

Pyrimme tekemään kaikki urakat laadukkaasti joten halvin tuskin olemme, mutta kerralla hyvin tehty on edullisempi kuin halpa kerran korjattuna.

Pitkät asiakassuhteet ovat meille tärkeitä, siksi pyrimme tekemään aina pelkkää priimaa koska tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme. Ehkä se olisit seuraavaksi juuri sinä?

Tutustu  alla olevista linkeistä yrittäjään ja meidän työmme liittyviin uutisartikkeleihin !

Yrittäjyyden huippuhetki 2023 syyskuussa, kun yritykseni palkittiin Cursorin järjestämässä Yrittäjä Gaalassa. Pyhtään Vuoden Nuori Yrittäjä 2023 .
Yrittäjyyden huippuhetki 2023 syyskuussa, kun yritykseni palkittiin Cursorin järjestämässä Yrittäjä Gaalassa. Pyhtään Vuoden Nuori Yrittäjä 2023 .